Uncategorized

„Úlohou DFT je porozumieť štatistikám automobilov a nákladných automobilov – avšak to nie je“

Pred pokusom o niečo v živote, nie je zlý koncept, aby som si bol vedomý nebezpečenstiev. S ohľadom na to presne, koľko ľudí bolo zabitých alebo zranených pri nehodách webovej premávky na cestách, cyklotrasy, ako aj chodníky za posledných 12 mesiacov?
Ročné, ako aj všetky uvažované veci, sú bezpečnejšie alebo oveľa nebezpečnejšie? Mali by sme to vedieť. Rovnako ako úloha vlády ministerstva, aby sa dozvedela. Avšak, nie, nie. Je pravda, že DFT má hrubý koncept štatistík nehody. Preto práve ticho zverejnil dočasné odhady hlásených ciest v Británii. Napriek tomu je to veľmi presné, keď sa uzatvára:
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

„V celom roku končiaci sa v septembri 2015 bolo 1 780 úmrtí na cestách. Celkovo bolo zabitých alebo vážne zranených 23 700 ľudí. Rovnako ako 188 830 obetí všetkých závažnosti.“
• Čo robiť po nehode
Naozaj? Presne, ako sa môže táto vláda vlády ukázať pri takých presných „záveroch“, keď pripúšťa, že údaje z mnohých orgánových síl prešlo „zmiznuté“ – slovo, ktoré DFT využíva na vysvetlenie čísel obetí, ktoré zrejme prešli AWOL?
Ďalším sporným problémom je to, že chodci, motoristi, ako aj cestujúci v automobiloch a nákladných automobiloch zabíjaní alebo zranení, keď lietadlo narazilo na Shorearm Highway Lasttime Lumertime viedlo DFT, ako aj ďalšie spoločnosti, aby ľahko vylúčili akýkoľvek druh cestných obetí z [ Shoreham] Štatistiky “. Inými slovami, nevinní ľudia zabíjaní alebo zranení v autách a nákladných automobiloch alebo pešo v Shorehame v ten hrozný deň nie sú klasifikovaní ako víťazstvo v oblasti cestnej nehody – čím sa udržiavajú postavy v oblasti nehody pre cestujúcich cestnej premávky/chodcov umelo nízke. Koniec koncov, štatistiky cestnej nehody nie je možné vidieť, že pod konvenčnou vládou podporujú, pretože práca by peniaze za taký nevítaný rozvoj.
• najbezpečnejšie autá a nákladné autá v predaji teraz
Ďalšou veľkou chybou s údajmi DFT je to, že vo svojich grafoch „Road Individual Type“ správne zahŕňa autá a nákladné autá, ako aj cestujúcich v oblasti automobilov a nákladných automobilov, motocyklistov, cyklistov a chodcov – napriek tomu nevysvetliteľne vylučuje autobusy, trénery, taxíky, nákladné autá, dodávky, ako aj električky. Podobne chýbajú aj iné vozidlá na cestách náchylné na nehody, ako sú výstavba, poľnohospodárske, ako aj vozidlá zametania na cestách, pokles nákladných automobilov, ako aj ďalšie. Rovnako ako HGV ľavého pohonu by mali mať klasifikáciu svojich ON z dôvodu, že sú to pravdepodobne najsmrteľnejšie automobily na progresívnych nebezpečných cestách v Británii. Nie? Som nalákal, aby som sa opýtal DFT. Mám však podozrenie, že to nevie … alebo sa to stará.

Malo by DFT pochopiť oveľa viac o obetiach na britských cestách? Pochopme, čo veríte v komentáre nižšie …