Category

„Jednotlivci z automobilov, ktorí boli okradnutí o svoje jazdné pruhy, viedli k odvetiu čistiaceho čistenia“

, že počas tohto tragicky temného roka sa oslavovalo len málo, ak vôbec niečo, oslavovať. Rovnako aj keď je rovnako skoro na začiatku šampanského zákrokov alebo tancovanie v uliciach, aspoň autá a jednotlivci nákladných automobilov majú niečo, na čo sa na konci leta 2020 usmieva.
To, čo nám prináša tento uvítací kúsok nádeje, radosti, spravodlivosti a demokracie, je zákrut od niektorých politikov, bezpečnostných poradcov, ako aj ostatných v autorite. Pre motorové vozidlá transformované na zbytočne široké bulváry pre chodcov, ako aj na bohaté diaľnice pre cyklistov.

„Hanba tým, ktorí využívajú pandémiu pre svoje vlastné zavádzajúce presvedčenia nenávidenia auta“

Teraz však rastie pocit, že prešli cez vrchol tým, že kradli rovnako veľa kilometrov jazdenia jazdných pruhov od nás, ako aj niektoré regionálne úrady vedú k svojim zavádzajúcim rozhodnutiam.
Reklama – článok pokračuje nižšie

Môj predchádzajúci tip, že autá a jednotlivci nákladných automobilov okradnutí o svoje jazdné pruhy by mali zákonne, ako aj pokojne bojovať proti netolerantným, ideologické šialenstvo, ktoré im spôsobilo, viedlo to k tomu, že je to len odplata na čistenie automobilov a cestujúcich v nákladných vozidlách. Spoločne sme silní 50 miliónov. Máme obrovský vplyv. Politici to cítili a reagovali. Presne, ako by nemohli, napríklad vtedy, keď sa napríklad hlásilo v Trafford (kde jedna z nespočetných diaľnic s vyskakovacím cyklom nahradila jazdné pruhy cez noc) typické rýchlosti pre vodiči klesli iba na 2 mph. Okrem času stráveného a frustrácie, verte z premrhaného paliva a následne zvýšené emisie výfukových potrubí, keď sa vozidlá snažili dostať z úplne prvého prevodového stupňa.