Category

„Automobilový priemysel je šialenejší a nepredvídateľnejší ako kedykoľvek predtým“

Máte niekedy pocit, že automobilový priemysel by mohol byť, dobre, smiech? Pred týždňom tieto stránky obsahovali nový Ford Mustang, ktorý je elektrickým SUV, plus najnovší Aston Martin – crossover schopný brodiť sa pol metra vody.
Reklama – článok pokračuje nižšie

A teraz, v tomto čísle, predstavujeme sotva uveriteľnú Tesla Cybertruck a prototyp z Hyundai, ktorý ukazuje, aká vážna je kórejská značka o vývoji stredne motorového supercaru pre konkurenciu Lotus a Porsche. Áno vážne.
• Los Angeles Motor Show 2019: Novinky Round-Up
Keby sme tieto príbehy spustili na našich spravodajských stránkach pred 18 mesiacmi, obvinili ste nás z toho, že to všetko vyrába. Ale tu je vec: všetky tieto vozidlá sú úplne renomované – dokonca aj Tesla.
Elon Musk predstavil svoju víziu pick-upu minulý štvrtok večer: celoelektrická tvorba nehrdzavejúcej ocele, ktorá dokáže ťahať až šesť ton a dostať sa od 0 do 62 km / h za menej ako tri sekundy. Cybertruck má ostrý, uhlový tvar, ktorý by sa nevyzeral z miesta v sci-fi filme Schwarzenegger. A áno, spoločnosť teraz prijíma objednávky pred výrobou od roku 2021.
Ale pre najrozšírenejšie vyhlásenie zo všetkých si prečítajte exkluzívny rozsudok Steva Sutcliffe o Hyundai RM19. Sotva existuje superšport, ktorý Sutters v posledných dvoch desaťročiach nevykonával, napriek tomu hovorí, že prvé bodnutie kórejčiny pri vykonávaní tohto druhu vozidla „zvládne celkom krásne“ a je „senzačný“.
Rýchlo je zrejmé, že keď vstúpime do tretej dekády tohto storočia, všetky stávky budú mimo toho, na ktorom výrobcovi môže vyrobiť aký druh vozidla, a to presvedčivo. Elektrifikácia pomáha demokratizovať trh, spolu s šírením odborných znalostí nad rámec tradičných značiek.
To všetko by malo znamenať, že v nasledujúcom desaťročí máme viac na výber, ako sme mali pre generáciu. Automobilový trh bude nepredvídateľný, ale slávne.
Myslíte si, že automobilový priemysel je rovnako nepredvídateľný ako kedykoľvek predtým? Dajte nám vedieť svoje myšlienky v komentároch nižšie …