Category

Toyota, ako aj PSA na ukončenie spoločnej výroby mestských automobilov a nákladných automobilov z roku 2021

Toyota zasiahla ponuku s PSA, aby prevzala výhradné peňažné vlastníctvo automobilového závodu Toyota Peugeot Citroen v Kolin. Aygo, Citroen C1, ako aj mestské autá Peugeot 108.
Japonské podnikanie uvádza, že to úplne znamená pokračovať v zamestnaní, ako aj výstavba Peugeot 108, Citroen C1 a Toyota Aygo v závode, ktorý v roku 2017 vytvoril celkovo 199 000 vozidiel.
Reklama – článok pokračuje nižšie

• Najlepšie mestské autá a nákladné autá na kúpu teraz
Tento krok však znamená, že spoločná výroba automobilov a nákladných automobilov medzi spoločnosťou Toyota a PSA sa skončí začiatkom nasledujúceho desaťročia, ako aj zatiaľ čo spoločnosť Toyota sa venuje tvorbe súčasných mestských automobilov a nákladných automobilov PSA v súčasnosti, neexistuje žiadny Slovo o tom, či bude podnik naďalej spoločne rozvíjať, ako aj vyvíjať vozidlá A-segmentu po roku 2021.
Spoločná spoločnosť Kolin sa otvorila v roku 2002, pričom v roku 2014 boli zavedené AYGO prvej generácie AYGO, C1 a Peugeot 107.
V rovnakom čase podnikanie odhalilo, že od konca roka 2019 spoločnosť PSA dodá Toyota platformou Berlingo C-Van a do európskej zostavy spoločnosti Toyota pridá kompaktné svetlo priemyselné vozidlo do európskej zostavy Toyota
Toyota a PSA začali v roku 2012 partnerstvo na výstavbe ľahkých priemyselných vozidiel, výsledkom je spoločnosť Toyota Proace, Citroen Dispatch a Peugeot Professional. Spoločný podnik vytvoril 135 000 vozidiel pre 3 značky v závode skupiny PSA v Hordain vo Francúzsku.
Neskôr budúci rok sa partnerstvo medzi Toyota a PSA rozšíri, čo umožní Toyota ponúknuť kompaktnú dodávku založenú na Citroen Berlingo a partnerskej platforme. Cieľom je, aby oslavy využili podobnú výrobu, ako aj optimalizáciu výdavkov na pokrok, ako dosiahnutá existujúcou obchodnou spoločnosťou v dodávkach v strednej veľkosti.
Výkonný viceprezident spoločnosti Toyota Motor Corporation, Didier Leroy, znamenal zmluvu: „Naša zmluva umožňuje každému podnikaniu hrať svoju silu, pričom zdieľajú inovácie a náklady na pokrok. Náš záväzok voči závodu Kolin demonštruje filozofiu spoločnosti Toyota pri vytváraní automobilov a nákladných automobilov, kde im ponúkame, ako aj našu dlhotrvajúcu produkciu v Európe. “
Aké sú vaše názory na novú zmluvu medzi Toyota a PSA? Pochopme v komentároch nižšie …