Uncategorized

Smart Fortwo Cabrio Brabus Edition Hits Geneva 2016

Wise odhalil pikantnú edíciu Fortwo Cabrio Brabus na autosalóne v Geneve v roku 2016, avšak nenechajte sa tak dobre nadchnúť – zatiaľ neexistujú žiadne vylepšenia výkonu. Obmedzené vydanie namiesto toho dostane výrazný nový plán farby a vylepšenia orezania vo vnútri, napriek tomu stále stojí za cenu.
Vydanie Brabusa malého drop-top runabout stojí od 29 950 eur v Nemecku (okolo 24 000 GBP), na základe existujúcej entuziazmu špecifikácie s benzínom Turbo 900 ccm, ako aj pre prevodovku s dvojpollzou. Z tohto dôvodu získate pulzujúcu úlohu Matt Blue Paint, ako aj titánovú šedú mäkkú top, plus množstvo odznakov Brabus, ktoré ju označia.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

Vo vnútri je Fortwo čierne, ako aj biele falošné kožené čalúnenie, vyhrievané sedadlá, úžasný aj mediálny zväzok, ktorý prináša spravovanie podnebia, ako aj sedempalcový dotykový obraz .
13

Zahrnutý je balík Brabus Sports, rovnako ako sa tiež ponúka ako samostatná voľba pre bežné múdre modely. Prináša predný spojler, bočné sukne, ako aj 17-palcové zliatiny Monoblock IX ‘Matt Grey, plus tuhšie odpruženie, ktoré je o 10 mm nižšie. K dispozícii je nový, kožený multifunkčný volant špecifický pre Brabus, kožušinový prevodový koleso, ako aj ručnú brzdu, ako aj čisté pedály z nehrdzavejúcej ocele. Pridáva 1 900 EUR (okolo 1 500 GBP) k nákladom na základné Fortwo.
Vydanie múdreho Fortwo Brabus je obmedzené iba na 200 vozidiel a očakáva sa, že v máji dosiahne obchodné zastúpenia. Brabus puristi by však nemali zúfalstvo, pretože sa hovorí, že nemecký odev na mieru sa hovorí, že pracuje na rýchlejšej verzii existujúceho múdreho Fortwo a Fourfour spolu s Renault Twingo GT. Podrobnosti o týchto automobiloch a nákladných vozidlách sú však vzácne.
Získajte viac najnovších správ z Motorovej show v Ženeve v roku 2016 …