Category

Vauxhall vydávať MPG v reálnom svete, ako aj štatistiky emisií z roku 2016

, rodič, ktorý spoločnosť Vauxhall’s Rater Business Opel zverejní výsledky emisií emisií v reálnom svete od leta 2016 so zameraním na transparentnosť ekonomickej klímy a emisií NOX.
Po vyhlásení spoločnosti PSA Peugeot Citroen, že bude pracovať s treťou oslavou na zverejnení podobných výsledkov, sa spoločnosť Opel venuje publikovaniu čísel vytvorených v rámci programu testovania testovania WLTP (World Harmonized Light-Duty Testovacím postupom) z budúceho roka.
Reklama – článok pokračuje nižšie

Cieľom WLTP je poskytnúť presnejší pohľad na spotrebu paliva, ako aj emisie CO2 ako NEDC (nový európsky jazdný cyklus), ktorý v poslednej dobe dostal pod vysokou kritikou za poskytovanie ekonomických údajov o klíme, ktoré sú v skutočnom živote nedosiahnuteľné. WLTP sa tiež bude vykonávať v laboratórnych podmienkach, je však viac podobné výsledkom v reálnom svete ako súčasné testy. Úplne prvými automobilmi a nákladnými automobilmi, ktoré sa majú otestovať za nových podmienok, budú najnovšie Vauxhall Astra.
Opel bude tiež pracovať na presnej metóde na zlepšenie emisií NOx, ako aj skorého, ako aj dobrovoľného vylepšenia pred testom RDE (skutočné emisie jazdy) v roku 2017. Systémy “ – Rýchlo však upokojuje kupujúcich, že to nepodvádza testy.
Vo vyhlásení Opel uviedol: „Naše analýzy v posledných mesiacoch ukazujú, že nemáme žiadne gadgety, ktoré by nám hovorili, či sú naše vozidlá v testovacom cykle alebo nie [porážkové zariadenia]. Napriek Účinnosť zníženia oxidov emisií dusíka z našich dieselov Euro 6. ““
Podnikanie sa snaží zvýšiť transparentnosť v priemysle, čo si vyžaduje posilnenie väzby medzi výrobcami automobilov a Európy. Opel verí, že politika v USA, kde podniky zverejňujú svoju úplnú kalibráciu úradom, je oveľa lepšia ako metóda v Európe.
Generálny riaditeľ spoločnosti Opel Group Karl-Thomas Neumann povedal: „Udalosti a diskusie v posledných týždňoch aj mesiacoch ukázali, že existuje obrovské zameranie na automobilový trh, ako aj na teraz je čas konať na základe zárobkov. Je mi zrejmé, že diskusia na naftu je zlomovým bodom. ““
Prečítajte si našu ochranu emisií Volkswagen tu …